7. ÉTELEK EGYSZERŰEN
MILÁNÓI SPAGETTI GYORSAN, EGYSZERŰEN
(ha nincs otthon friss hús)
1 csomag spagetti tészta
400 g vagdalthús konzerv
200 g paradicsom konzerv
1 fej hagyma (közepes nagyságú)
pici olaj
oregano
A spagetti tésztát bő, sós vízben (2 ek olaj bele) kifőzzük. Közben a hagymát aranysárgára puhítjuk pici olajban, majd a vagdalthús konzerv tartalmát beletesszük, és szétnyomkodjuk, teljesen pépessé. Ezt követően hozzáadjuk (ízlés szerint, én 2 ek) az oregánót és a paradicsomkonzerv tartalmát.
Tálaláskor reszelt sajtot szórunk a tetejére.
Egyszerű, gyors recept, és nagyon ízletes!
Tipp: ha van otthon kolbász, vagy paprikás szalámi, egy nagyon keveset - a pikánsabb íz kedvéért - apró kockákra vágva a hagymával egyidejűleg pirítjuk, majd ezt követően adjuk hozzá a húskonzervet.
Érdemes otthon tartani vagdalthús konzervet, mert ha bármikor hirtelen betoppanna hozzánk egy vendég, nagyon gyorsan meglephetjük ezzel az egyszerű, finom étellel.
Maryrecept