3. KEKSZBŐL KÉSZÍTHETŐ FINOMSÁGOK
MARCIPÁN SZELET
½ csomag darált keksz
1 RAMA margarin
15 dkg porcukor
7 ek forró tej
A margarint összmorzsoljuk a darált keksszel. Beletesszük a porcukrot, 7 ek forró tejet és összegyúrjuk. Az így kapott masszát ketté választjuk.
Egyik felébe teszünk 1 rumaromát, 2 ek kakaót, 2 ek lefőzött kávét/vizet és összegyúrjuk.
Másik felébe 1 keserű mandulaaromát teszünk és összegyúrjuk.
Nyújtani! (akár tálcán), majd óvatosan egymás tetejére tesszük.
Máz: 10 dkg étcsokoládé (Katica) tortabevonóba beleteszünk ½ dl olajat (forró víz felett olvasztani). Amint elkészül, ráöntjük, és késsel elegyengetjük.
Maryrecept