Sziasztok!
A mai rohanó világban kevés idő van arra, hogy finom édességeket, italokat készítsünk.
Pár tippet szeretnék adni ahhoz, hogyan lehet édes- és sós süteményeket, italokat, ételeket egyszerűen, gyorsan, kevés összetevőkből elkészíteni.
Folyamatosan fogom feltölteni a portált (képekkel illusztrálva is), így érdemes lesz később is idelátogatni.
Kezdőknek ideális receptek, biztos, hogy nem megy el a kedvük még a sütéstől sem!
Ezeket a recepteket régóta használom, nagy sikerrel, és nem vagyok hajlandó bonyolultabbakra pazarolni az időmet.
Régebben persze próbálkoztam macerás sütemények elkészítésével is. Természetesen voltak sikerélményeim, de rájöttem, hogy ezt a fajta tevékenységet ráhagyom a szakemberekre, és inkább megveszem a cukrászdában:-).
Általam használt tepsi méretek:
kicsi 20*26
közepes 20*32 (piros)
nagy 24*36
Megj.: valamilyen oknál fogva a like-ok mindig törlődnek, de a kedves látogatóim szerint az első 6 TOP listás recept a következő:
1. Somlói galuska
2. Sajtos rúd
3. Sonkás tészta
4. Hókifli
5. Tiramisu
6. Csokoládé likőr
Maryrecept