7. ÉTELEK
SAJTOS HÚS egyszerűen - paprikás liszttel
8 db sovány vékony hússzelet (pulyka, disznó ízlés szerint)
pirospaprika liszttel összekeverve
20 dkg reszelt sajt
2 pohár tejtöl
bors
só
A hússzeleteket nagyon vékonyra ki kell kloffolni, sóval, borssal ízesíteni. Ezután a hússzeleteket egyenként beleforgatjuk a paprikás lisztbe.
Egy jénai tálba sorba leteszünk 4 szelet húst (függően a tál méretétől), majd rászórjuk a reszelt sajt felét. A maradék 4 szelet húst erre ráhelyezzük, és a maradék reszelt sajttal meghintjük. Végül a 2 pohár tejföllel befedjük.
Előmelegített sütőben sütjük!
(Akkor van készen, ha a teteje olyan színű, mint a rakottburgonyáé.)
FÉRFIAK KEDVENCE! NAGYON FINOM!
Maryrecept